Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Condamnat pentru că a condus băut


O pedeapsă de 5 luni de închisoare, cu suspendare, a primit pănceanul Maricel Hărăbor din cauza faptului că, pe data de 4 iunie, a urcat băut la volanul autoturismului personal.
Bărbatul nu ar fi ajuns în fața instanței dacă, la ieșirea din orașul Mărășești, nu ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism.
„Incidentul s-a petrecut la intersecția lui E85 cu pasarela de la Mărășești. Am încercat să evit coliziunea cu Dacia Break a inculpatului, dar   n-am reușit. Am insistat să oprească și, când a coborât din mașină, am remarcat că miroase a alcool. Am sunat la 112 și apoi am așteptat să vină organele de poliție”, a declarat instanței proprietarul autovehiculului avariat. Atât testul cu fiola Dragger, efectuat la fața locului de polițiști, cât și buletinul de analiză toxicologică a probelor de sânge, recoltate ulterior de la șofer, care a indicat o alcoolemie de 1,40 grame la mie, au confirmat starea de ebrietate a acestuia. „Rămăsesem la serviciu, dar eram după orele de program. Tocmai consumasem niște vin când m-a sunat soția, spunându-mi să vin ime-diat acasă, pentru că fata noastră se simțea rău și trebuia dusă urgent la spitalul din Focșani.
Precizez că ea suferă de o boală congenitală și că nu poate fi tratată decât la Spitalul Județean sau la București. De aceea am urcat atunci la volan”, s-a justificat bărbatul în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?