Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Lisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat


Lisa Marie Presley a declarat că nimeni nu ar fi putut să îl salveze pe fostul ei soț Michael Jackson de la o moarte prematură și că „i-a fost dat” ca viața să i se încheie mai devreme, informează people.com. Fiica lui Elvis Presley a declarat totodată că, în prezent, regretă că nu a făcut mai mult pentru a-i salva viața starului. „Åžtiu că este naiv să cred că aș fi putut să îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru”, a declarat Lisa Marie Presley, joi, în emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, vorbind despre mariajul ei cu Michael Jackson și despre moartea acestuia. „Îmi doresc  să-l fi sunat de mai multe ori, să îl întreb ce mai face. Dacă am încercat măcar să îl sun? Sincer… regret că nu am făcut-o”. Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol. Lisa Marie Presley consideră că stilul de viață al lui Michael Jackson, adeseori considerat un „zeu”, a fost motivul pentru care nimeni nu îndrăznea să îl contrazică pe cântăreț în legătură cu obiceiurile sale periculoase din viața de zi cu zi.
„Dacă el nu te dorea prin preaj-mă, dacă încercai măcar să îl faci să se confrunte cu ceva cu care el nu dorea să se confrunte, el chiar avea puterea de a te face «să dispari» – acest lucru era valabil chiar și pentru familia lui. Cred că era ca un tren care se îndrepta într-o anumită direcție și pe care nimeni nu putea să îl oprească”, a declarat Lisa Marie Presley.

***

În cadrul aceleiași emisiuni, ea a vorbit despre ultima conversație „coerentă” pe care a avut-o cu Michael Jackson, cu care s-a căsătorit în 1994 și de care a divorțat după câteva luni. „Eram departe, iar el voia să vadă ce mai fac”, a povestit Lisa Marie, referindu-se la discuția ei telefo-nică din 2005 cu Michael Jackson. „A încercat să spună ceva, pentru a vedea dacă eu voi reacționa din punct de vedere emoțional. Nu am făcut-o”, a mai spus ea.
Atunci când Michael Jackson a întrebat-o dacă încă îl mai iubește, Lisa Marie i-a răspuns: „I-am spus că îmi este indiferent. Nu i-a plăcut acel cuvânt. A plâns”.
Lisa Marie a povestit cu această ocazie și modul în care s-a încheiat acea conversație: „Avea sentimentul că cineva încerca să îl omoare pentru a pune mâna pe averea lui și pe catalogul lui mu-zical”. Totodată, ea a precizat faptul că Michael Jackson a pronunțat numele unor persoane, dar nu a dorit să le dezvăluie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.
Lisa Marie Presley, în vârstă de 42 de ani, locuiește în prezent în Marea Britanie, împreună cu soțul ei, chitaristul Michael Lockwood. Lisa Marie Presley are patru copii.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?