Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Senatorul PDL Gabriel Mutu s-a înscris în PSD


Senatorul PDL Gabriel Mutu s-a înscris în PSD, anunțul fiind făcut, joi, la reuniunea Consiliului Municipal București al social-democraților, de liderul PSD București, Marian Vanghelie, care a precizat că parlamentarul va vota moțiunea de cenzură. Gabriel Mutu a fost numit vicepreședinte al organizației București a formațiunii social-democrate.
Anunțul a fost făcut la reuniunea Consiliului Municipal București al PSD. Vanghelie l-a prezentat pe Mutu celor prezenți la Consiliul Municipal București al PSD. Liderul PSD București a spus că Mutu „a fost senator al PDL și a făcut un pas și vrea să se alăture PSD”.
„Acesta este și un mesaj că vrem să atragem toți oamenii care vor să cadă acest Guvern și că respectăm toți românii care au curajul să ia anumite decizii”, a spus Vanghelie.
La rândul său, Mutu a spus că nu se mai regăsește în politica practicată de PDL la nivel social.
„Politica pe care PDL o implementează nu mă mai reprezintă. Doresc să fiu alături de PSD (…) Când am candidat am promis celor care m-au ales că vor avea o viață mai bună. Astăzi consider că ceea ce se întamplă nu mă mai reprezintă”, a spus Mutu.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?