Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

PSD continuă să boicoteze şedinţele Camerei Deputaţilor


România întreagă stă în orgoliul PDL de a apăra pe cineva care a fost dovedit și este evident pentru toată opinia publică faptul că a fraudat votul la Legea Pensiilor, în persoana președintelui Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a precizat, ieri, liderul PSD, Victor Ponta, după ședința Biroului Permanent Național.
El a adăugat că deputații PSD, alături de cei ai PNL, vor continua să nu participe la ședințele Biroului Permanent al Camerei Deputaților și ale plenului acestui for, până ce Roberta Anastase nu își va da demisia.
„Cât timp doamna Anastase, cea care a fraudat în mod evident votul la Legea Pensiilor, refuză să părăsească funcția pe care nu o mai merită în acest moment, nu putem fi complici și nu putem legitima frauda comisă de doamna Anastase. (…)Practic, o cameră a Parlamentului este blocată doar de complicitatea și de scutul pe care PDL îl face exact cum a făcut și în cazul Ridzi în jurul unei persoane dovedite deja în opinia publică pentru că a fraudat un vot important”, a afirmat Ponta.
El a afirmat că nu doar Legea Pensiilor, ci foarte multe alte legi importante pentru români, care trebuie dezbătute de deputați, sunt blocate din „orgoliul” PDL de a o păstra pe Anastase în fruntea Camerei Deputaților și a adăugat că situația nu va fi schimbată, dacă un alt vicelider al forului inferior al legislativului va prezida ședințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?