Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Palatul Copiilor îşi deschide porţile


Reprezentanții Palatului Copiilor din Focșani vor oficia sâmbătă, în fața Teatrului „Mr. Gh. Pastia”, deschiderea noului an școlar. Evenimentul este programat să înceapă la orele 10.00. Sunt așteptați să participe toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani pentru a se bucura de surprizele, demonstrațiile de dansuri și interpretările muzicale realizate de elevii care frecventează cercurile din cadrul Palatului.
Pentru anul acesta școlar, cei interesați au posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de activități, puse la dispoziție de profesorii din cadrul Palatului Copiilor Focșani. Astfel, se fac cursuri la cercul de muzică ușoară, dans popular, artă textilă, aeromodele, informatică, electotehnică și protecția mediului. Înscrierile și cursurile sunt gratuite, așa că sunt așteptați toți cei interesați. „Dacă vremea va fi frumoasă vom oficia deschiderea noului an școlar în fața Teatrului. Așteptăm cât mai mulți copii interesați să se înscrie și în acest an școlar la cercurile noastre. Cursurile sunt gratuite iar în timpul anului, elevii noștri vor participa la diferite concursuri atât intrajudețene cât și interjudețene” a declarat Didina Mocanu, directorul Palatului Copiilor din Focșani.
Cei care doresc să se înscrie, sunt așteptați în incinta Colegiului Tehnic „Gh. Asachi”, acolo unde funcționează în prezent Palatul Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?