Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Strivit de o poartă din fier


Accidentele de muncă s-au ținut lanț la finele săptămânii trecute. Vineri și sâmbătă, trei bărbați au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce au fost răniți la locul de muncă.
Vineri, la ora 15.00, polițiștii din Focșani au fost sesizați despre faptul că pe strada Viilor din municipiu, o persoană a fost lovită de o poartă din fier. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul accidentat se numește Dumitru N., are 57 de ani și este angajat al unei societăți de pază din municipiu. În momentul accidentului, victima se afla la sediul societății comerciale și în timp ce încerca să închidă o poartă masivă din fier, aceasta a căzut peste el. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani, medicii l-au diagnosticat cu politraumatism prin strivire, traumatism cranio facial cu plăgi escoriate, traumatism toracic cu fractură coasta a opta dreaptă, traumatism bazin și șold drept. Starea bărbatului este destul de gravă și va rămâne internat.
Un alt accident de muncă s-a produs vineri dimineață, la un centru comercial din Focșani. Polițiștii au stabilit că Ionel B., de 37 ani, angajat cu carte de muncă la o societate din localitate, în timp ce încerca să manipuleze un bax de plastic din mașină, s-a dezechilibrat și a căzut între acesta și un motostivuitor, rănindu-se ușor. Bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Åži un bărbat din Vidra și-a fracturat un deget la un circular. Polițiștii din localitate au fost sesizați de un alt angajat despre faptul că Vasile S. a fost implicat într-un accident de muncă. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta era angajat la societatea din localitate cu contract de muncă și lucra la circular. În ziua cu pricina, bărbatul a vrut să întindă cureaua de transmisie a circularului și, din cauza neatenției, și-a prins degetul, acesta fiindu-i fracturat. Bărbatul a ajuns la Spitalul Comunal Vidra pentru a  primi îngrijiri me-dicale. În toate cele trei cazuri au fost informați angajații din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea și procurorii din cadrul Parchetului care fac cercetări cu privire la cele întâmplate, după care vor lua măsurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?