Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Rămâne în funcţie cine dă mai mult


Nu este adevărat că Alinuș Tralala, deputat portocaliu second hand, cere bani directorilor de deconcentrate pentru partid, o parte, și pentru propriul buzunar restul, dar în cea mai mare parte.
Cică într-o dimineață, buimac de somn ca să nu spunem altceva și să păcătuim, Tralala s-a gândit să analizeze activitatea directorilor de deconcentrate de prin Vrancea, să vadă el dacă au fost cu folos sau nu numirile în funcții!
Asta din punct de vedere teoretic, deoarece practic oricum toți trebuie să cotizeze la pușculița personală a lui Tralala, dacă vor să iasă bine în fața șefului pe linie de partid (v-ați prins că nu contează eficiența și competența, ci apartenența politică și cotizația!!!).
Cică în unele cazuri, Tralala le spune directorilor de la obraz că mai trebuie să decarteze un teanc de câteva bancnote de 500 de lei, mai ales că el se ghidează după principiul rămâne în funcție cine dă mai mult. Iar la sfârșit le bate obrazul și le cere să fie mulțumiți că le-a cerut lei și nu euro, că viața e scumpă, iar nevoile sunt multe…

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?