Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Vlădescu : Boc are o înţelegere limitată a economiei


Capacitatea premierului Emil Boc de a înțelege complexitatea și dificultățile economiei românești este limitată, în primul rând din cauza pregătirii acestuia, mai ales în contextul unei perioade extrem de dificile precum criza, consideră fostul ministru al Finanțelor Sebastian Vlădescu.
„În ceea ce privește capacitatea primului ministru de a înțelege complexitatea economiei românești și mai ales dificultățile economiei românești, cred că există o limită care este generată în primul rând de pregătirea domniei sale, de faptul că a fost nevoit să preia economia românească într-un moment de criză”, a spus Vlădescu la emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică la Pro TV.

Fostul ministru consideră că dacă economia românească ar fi fost într-o perioadă de creștere ca în anii 2005-2006 ar fi fost mult mai ușor pentru premier. „Vorbesc despre o înțelegere limitată într-o perioadă extrem de dificilă”, a arătat Vlădescu.
Întrebat, în acest context, cine din Guvern se pricepe la economie, Vlădescu a răspuns că, din perspectiva articolelor din ziare, nimeni nu ar avea această capacitate. Sebastian Vlădescu a fost remaniat la începutul lunii septembrie, alături de alți cinci miniștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?