Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Hoţii de anvelope şi animale audiaţi de judecător


Ionuț Busuioc, Adrian Sava, Petruț Mazilu judecați pentru furt în stare de arest și Cornel Å¢uchel și preotul Neculai Goleșteanu, din Urechești au fost audiați, miercuri, de judecător. Petruț Mazilu a formulat și o cerere de revocare a măsurii preventive care a fost respinsă de judecătorul care a fixat un nou termen de judecată pentru 22 septembrie a.c.. Reamintim că inculpații au fost arestați și trimiși în judecată fiind acuzați de furturi de anvelope auto și animale.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în noaptea de 21 spre 22 martie a.c., Ionuț Busuioc ar fi sustras 85 de cau-ciucuri, 27 bidoane cu ulei de motor, truse complete de scule, două radiocasetofoane, bunuri în valoare de 23.500 de lei, fapte comise împreună cu Sava. Tânărul Busuioc, în vârstă de 27 de ani este acuzat și de comiterea altor infracțiuni: în data de 11 februarie 2010, la ora 12.20, în timp ce se afla pe strada Ana Ipătescu din Focșani, a lovit un bărbat cu pumnul în față.
Același învinuit mai este acuzat că în noaptea de 29 spre 30 martie, împreună cu Cornel Å¢uchel, de 33 de ani, din Focșani, ar fi furat 12 oi de la două persoane din Nistorești și Vrâncioaia.
Prejudiciul totalizează 2.700 de lei. Adrian Sava este judecat atât pentru fapta comisă împreună cu Busuioc, cât și pentru furtul a cinci bovine de la un localnic din Cârligele. Valoarea vacilor a fost estimată la 10.000 de lei.
Alături de ceilalți inculpați a mai fost trimis în fața judecătorilor și Petruț Mazilu, de 26 de ani, acuzat că l-ar fi ajutat pe Sava să fure bovinele, pe care   le-au transportat cu mașina sa.
Cei doi au fost opriți în trafic de polițiști dar învinuitul, care avea permisul de conducere suspendat, s-a prezentat oamenilor sub o identitate falsă. La începutul lunii mai Busuioc, Mazilu și Sava au fost arestați preventiv.
Preotul Neculai Goleșteanu, deși nu a participat la fapte, este acuzat că a ascuns în gospodăria sa anvelopele fiind judecat pentru complicitate la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?