Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Şefa de la Drumuri Naţionale şi Făt Frumos


Nu este adevărat că Lucica Chiper iubește. Cu patimă, nu așa trecător. Probabil că vă întrebați cine este norocosul! Ei bine, este vorba de un nene de prin Electrica. Însurat ce-i drept, dar ce contează!!! Åžtiți doar că dragostea este mai rea decât…
Așadar, Lucica noastră visează cât e ziua de lungă la Făt Frumos, de uită câteodată să răspundă și la telefoane. A… am uitat să vă spunem, dumneaei este șefă la Secția de Drumuri Naționale, pusă desigur pe criterii de apartenență politică la portocalii, deci are telefoane.
Gurile rele spun că duduia Chiper l-a întâlnit pe Făt Frumos de la Electrica pe vremea când ea vindea „parfume”, nu de marcă, stați liniștiți. Åži uite așa, mai un rimel, mai un ruj și un parfum, Lucica noastră a dat cu ochii de electrician, care i-a căzut cu tronc. Ea l-a privit galeș, el i-a făcut din ochi, și uite așa s-a rezolvat problema. De atunci, căci au trecut câteva luni, Lucica și electricianul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Care va continua până ce nevasta lui Făt Frumos se va prinde de înșelăciune și va sări să-i aranjeze puțin părul Lucicăi.
Tot e bine, credem noi, că numai dă bani la coafor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?