Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Rulou de pui umplut


Ingrediente:
750 gr. carne tocată de porc
1 kg. piept de pui fără piele și os
3 felii pâine
5-6 morcovi
1 ceapă
1 legătură mare bețe de țelină (500 gr.)
400 gr. sos de roșii
3-4 căței de usturoi
sare, piper, boia, vegeta

Mod de preparare:
Se amestecă bine carnea de porc tocată cu usturoiul pisat, pâinea înmuiată și stoarsă, se adaugă piper, sare și boia după gust și se amestecă până se omogenizează compoziția. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de șnițel. Se așează compoziția pe fileurile de pui și se rulează. Morcovii și țelina se taie în bucăți de 1-2 cm, ceapa se taie peștișori. Într-un bol, se pun legumele peste care se toarnă sosul de roșii și se condimentează cu vegeta, sare și piper. Se pun jumătate din legume într-o tavă și se așează peste ele rulourile cu marginea în jos, peste ele se pun legumele rămase. Se acoperă cu folie de aluminiu și se pun în cuptor la foc mijlociu pentru 1h – 1h 1/2. Se servește cu cartofi piure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?