Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Astăzi o vom cunoaşte pe Mihalcea Ştefania Denisa


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi o vom cunoaște pe Mihalcea Åžtefania Denisa, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Bună ziua. Mă numesc Mihalcea Åžtefania Denisa, am 2 anișori și jumătate și sunt din Mărășești și abia aștept să mă duc la grădiniță. Eu sunt prințesa lui mami  și tati și mă alintă Bibi. Vă pup”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?