Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Sancţiuni pentru cei certaţi cu bunul simţ


Polițiștii comunitari au sancționat mai mulți focșăneni care au lăsat gunoaiele menajere sau cele rezultate din lucrări de modernizare prin apartamente pe lângă blocuri, sau în altă parte decât în tomberoane.
Acțiunea polițiștilor comunitari a început luni, 9 august, și se va derula în toată această perioadă caldă,  în care vrâncenii care se întorc din străinătate fac lucrări de modernizare în locuințe sau renovează fațadele blocurilor. În numai câteva zile, echipajele mobile ale Poliției Comunitare au aplicat șase sancțiuni și au lăsat 38 de înștiințări de ridicare a gunoaielor. „Acțiunea a început în data de 9 august și va fi o activitate permanentă. În această perioadă mulți se întorc din străinătate, refac fațadele și lasă în urmă gunoiul. Echipajele noastre mobile verifică toate străzile din Focșani, dar primim și sesizări de la cetățeni. Facem patrulări și unde găsim gunoaie, identificăm persoana, o înștiințăm și dacă în 48 de ore sau un anumit interval de timp nu ridică gunoiul, se aplică sancțiune”, a precizat Florentin Nache, purtătorul de cuvânt al Poliției Comunitare.
Astfel de verificări se fac în mod continuu, pentru că polițiștii comunitari lucrează în schimburi. Amenda pe care o riscă neglijenții care lasă la întâmplare materialele pe care nu le mai folosesc este cuprinsă între 100 și 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?