Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Robbie Williams a renunţat la fumat


Cântărețul britanic Robbie Williams s-a căsătorit sâmbătă cu prietena sa, actrița americană Ayda Field. Potrivit News of the World, nunta a avut loc la Los Angeles în casa mirelului, la care au participat doar rudele și prietenii celor doi.
Williams (36 de ani) și Field (31 de ani) sunt împreună de trei ani. News of the World susține că nunta celor doi fusese inițial programată pentru anul viitor, dar mireasa i-ar fi dat ultimatum mirelui să devanseze data căsătoriei.
În plus, Ayda Field, după cum susțin ziariștii, dorește să devină mămică în viitorul apropiat, drept urmare Williams a fost forțat să renunțe la fumat pentru a concepe un copil sănătos. Astfel, cântărețul – care fuma înainte și câte 60 de țigări pe zi – a scăzut treptat numărul acestora până la 10, și, în cele din urmă, a renunțat definitiv la viciu. Ceea ce a constituit, conform News of the World, darul său de nuntă pentru mireasă.
Cu o lună înainte de căsătorie, scrie, la rândul său, portalul tvnz.co.nz, cuplul a semnat un contract prenupțial care precizează cota parte a averii lui Williams la care poate spera Ayda în caz de divorț. Suma concretă convenită de cântăreț, a cărui avere este estimată la 80 milioane de lire sterline, nu a fost specificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?