Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Campanie umanitară lansată de Poşta Română


Poșta Română continuă campania „Furia apelor oprită cu suflet” pritr-o acțiune de colectare numai prin contribuții bănești și alimente neperi-sabile care pot fi de mare folos familiilor afectate. Campania a început în data de 5 iulie, iar donațiile primite până acum au fost deja distribuite familiilor de sinistrați din localitățile grav afectate din Moldova. Până în prezent, Poșta Română a strâns peste 84 de tone de bunuri materiale și alimente pentru sinistrații din zonele grav afectate de inundații.
„Campania «Furia apelor oprită cu suflet» inițiată de Poșta Română este un apel la solidaritate și se adresează atât clienților companiei, cât și salariaților poștali. Acțiunea de colectare de fonduri și bunuri materiale începută în data de 5 iulie se va derula până pe 8 august 2010, prin toate subunitățile poștale”, se arată într-un comunicat al Poștei Române.
Toți cei care doresc să se implice în campania derulată de C.N. Poșta Română SA pot dona bani în contul RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, cont în lei deschis la Raiffeisen Bank – SMB, iar alimentele nealterabile pot fi depuse în orice oficiu poștal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?