Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Patru accidente şi patru răniţi


Patru persoane au fost rănite ușor în urma accidentelor produse pe raza județului, la finele săptămânii trecute.
Astfel, sâmbătă, la ora 12.30, pe DN 2 E85, în afara localității Slobozia Bradului, Petronel Răzvan B., de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra, a pierdut contolul volanului din cauza neatenției, a părăsit  partea carosabilă, iar mașina s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a lui Paul P., de 25 ani, din Năvodari, pasager în autoturism. Cercetările sunt continuate de polițiști, iar în funcție de certificatul medico-legal eliberat, se va face încadrarea juriducă a faptei.
În seara aceleiași zile, un accident rutier s-a produs și la Panciu. Jan B., de 59 de ani, din localitate, a pierdut controlul mopedului marca Honda cu care se deplasa și s-a răsturnat. În urma impactului cu solul, conducătorul mopedului s-a rănit. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta, după care vor lua măsurile care se impun, potrivit legii.
Duminică noapte, la ora 00.05, Silviu-Mihai P., de 21 de ani, în timp ce se deplasa pe raza comunei Golești cu un moped, s-a izbit de un autoturism care era parcat regulamentar, din cauza neatenției. Tânărul a fost rănit ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?