Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Mel Gibson recunoaşte că a bătut-o pe Oksana Grigorieva


Problemele cu care se confruntă Mel Gibson devin tot mai mari odată cu postarea pe internet a unei înregistrări audio în care cineastul australian recunoaște că a bătut-o pe fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, și că a folosit în mai multe ocazii termeni rasiști și injurii la adresa acesteia.
Cântăreața Oksana Grigorieva, fosta iubită a lui Mel Gibson, a înregistrat mai multe conversații telefonice pe care le-a avut cu fostul ei partener de viață, după o ceartă violentă cu acesta, afirmă site-ul tmz.com., citat de AFP.
Aceste înregistrări au fost postate în premieră pe site-ul de știri mondene radaronline.com. Într-una dintre aceste înregistrări, postate luni, Oksana Grigorieva, în vârstă de 40 de ani, l-a întrebat pe Mel Gibson, cu care are o fetiță, născută în octombrie 2009:”Ce fel de bărbat ești tu, să lovești o femeie ce ține în brațe un copil și să-i spargi dinții în două rânduri?”.Actorul australian, în vârstă de 54 de ani, a răspuns: „Acum ești furioasă? Åžtii ceva? Ai me-ritat-o pe deplin”. Poliția din Malibu a anunțat, săptămâna trecută, că starul din „Braveheart” și „Armă mortală” este anchetat pentru comiterea unor presupuse acte de violență asupra Oksanei Grigorieva. Åžeriful din Malibu a declarat, luni, că dorește ca aceste înregistrări să îi fie înmânate pentru a le adăuga la dosar.
Ancheta se concentrează asupra a trei capete de acuzare: violență conjugală, agresiune cu o armă potențial letală și neglijență parentală.
Vineri, site-ul radaronline.com a postat o primă conversație audio, în care actorul australian, printre numeroase cri-tici și injurii, îi reproșa fostei sale iubite că obișnuiește să poarte ținute mult prea provocatoare: „Dacă vei fi violată de o bandă de negri, va fi vina ta, pentru că tu i-ai provocat!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?