Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Poliţiştii comunitari stau la pândă


Polițiștii comunitari au efectuat 37 de pânde, în perioada 5-12 iulie, pentru a-i  depista pe cei care fură din mașinile vrâncenilor.
De asemenea, în aceeași perioadă, polițiștii comunitari, alături de cei de la Poliția municipiului Focșani, au intervenit pentru a aplana mai multe conflicte, izbucnite între cetățeni.
Pe 7 iulie, agentul de pază care patrula în zona Căminului de persoane vârstnice din Focșani, a prins în flagrant un bărbat din Bacău, în timp ce vroia să-și însușească niște grinzi din lemn. Bărbatul a fost dat pe mâna polițiștilor focșăneni, care vor continua cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțio-nală a băcăuanului.
Nici cerșetorii nu au fost lăsați să-și facă „treaba”. Polițiștii comunitari au stat cu ochii pe ei și în momentul în care i-au surprins că apelează la mila trecătorilor, i-au luat la bani mărunți. Nici trandafirii din zona Eurogării nu au scăpat de hoți. O patrulă a poliției comunitare a surprins o persoană din Cârligele, în timp ce fura trandafirii de pe spațiul verde.
De asemenea, au fost  luate în vizor și persoanele cu chef de scandal, care nu au scăpat fără amenzi. Polițiștii comunitari au intervenit în noaptea de duminică spre luni, pe strada Poeniței din Focșani, deoarece o persoană făcea scandal.
Ajunși la fața locului, aceștia au identificat un tânăr din Focșani care avea tulburări de comportament. După ce a primit un avertisment scris, tânărul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani, unde a fost internat în Secția de Psihiatrie. „Zilnic, echipele de intervenție ale Poliției Comunitare au patrulat în zona centrală pentru a interzice parcarea autoturismelor în locuri nepermise, acțiune care se află în desfășurare și în prezent. De asemenea, echipele de intervenție ale Poliției Comunitare au organizat și desfășurat o acțiune de identificare și sancționare cu amendă contravențională a persoanelor care apelează în mod repetat la mila publicului și au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale de 500 lei și două avertismente scrise”, a precizat Florentin Nache, purtătorul de cuvânt al Poliției Comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?