Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

15 jucători la primul antrenament al CSM-ului


Antrenorii Aurel Pastia și Adrian Toma au strigat ieri adunarea și 15 jucători ai echipei de liga a treia CSM Focșani au răspuns prezent la primul antrenament din această perioadă. Åžedința de pregătire programată pe Stadionul Milcovul I a durat 60 de minute și a constat în mișcări specifice de reacomodare la efort. Åžedințele de pregătire ale fotbaliștilor focșăneni vor continua zilnic până sâmbătă, când jucătorii vor primi o zi liberă din partea tehnicienilor. La antrenamentul de ieri au lipsit învoiți Curteanu, Săraru, Mîndrescu, Lida, Samoilă și Săpunaru. După ce i-a expirat împrumutul la CSM Focșani, mijlocașul Cristi Bîra s-a întors la FC Panciu, iar Florinel Beșa a anunțat conducerea clubului că și-a găsit de muncă în Italia. Nici portarul Oprea nu a venit ieri la reunirea lotului, el fiind jucătorul lui Dinamo București și există șanse puține ca acesta să revină la clubul de pe Milcov.

Lotul prezent ieri la reunire
portari: Ivanciu, Borș și Marcu (juniori); Suvac, Toader, Crăciun, Ciornei, Milea, Dumitriu, Bucătaru, Åžonțu, Botezatu, Nistoroiu, E. Åžtefan și Toma. „În perioada următoare vrem  să-l chemăm la echipă și pe Dima, de la divizionara D Avîntul Jariștea și vom testa doi tineri de la grupele de juniori republicani”, a spus „secundul” Adrian Toma. Din păcate, nimeni din conducerea clubului nu a venit ieri la reunirea lotului. Jucătorii au totuși promisi-uni că vor primi 80 la sută din salariul aferent lunii mai.

Cantonament la Stadionul Milcovul
Din cauza situației financiare precare a clubului focșănean, antrenorii au alcătuit un plan de pregătire cu un cantonament la Stadionul Milcovul din Focșani. „Am avut consultări cu antrenorul Aurel Pastia și am decis să efectuăm un stagiu de 7 zile la Focșani. Vor fi câte două antrenamente pe zi. Până atunci, urmează meciul din Cupa României de la Zagon (Covasna), programat sâmbătă și până joi vrem să știm pe ce jucători ne bazăm. Jucătorii care evoluează și la fotbal și la futsal au termen de gândire și trebuie să aleagă echipa la care vor să evolueze”, a precizat Adrian Toma.

Unii jucători se află la final de contract
Situația jucătorilor din lotul CSM-ului nu este una prea roză. Ivanciu, Toader, Borș și Toma se află la final de contract și în această săptămână, conducerea clubului trebuie să-i cheme pe fotbaliști la noi negocieri. „Situația fotbaliștilor cărora le expiră contractul trebuie lămurită cât mai repede. Nu putem participa în Cupa României cu jucători fără drept de joc”, a mai spus Adrian Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?