Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Poliţiştii sar în ajutorul sinistraţilor


Polițiștii vrânceni nu au rămas indiferenți la suferința semenilor din Moldova, cărora apele    le-au luat toate bunurile. Ei vor să vină în ajutorul acestora.
De la începutul săptămânii, oamenii legii au început să contribuie fiecare cu cât a putut, pentru a-i ajuta pe cei năpăstuiți de soartă. Astfel, la sediul IPJ au fost aduse haine, alimente și alte bunuri, dar și bani. Ajutoarele pe care le vor strânge, vor ajunge în perioada următoare la oamenii nevoiași din Moldova. „De la începutul acestei săptămâni am început să strângem bani, îmbrăcăminte și alte lucruri utile pentru persoanele din Moldova, afectate de inundații. Deja s-a strâns o sumă de bani, dar și alte bunuri și urmează ca acestea să ajungă la unul dintre centrele de colectare stabilite de Prefectură pentru a  fi duse la cei care au nevoie”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Mai multe zone din țară au fost devastate de inundații, cele mai afectate fiind județele Botoșani, Suceava și Bacău. Mii de persoane au fost evacuate și 22 și-au pierdut viața, inclusiv din Vrancea. Multe dintre victimele inundațiilor au mai trecut prin experiențe asemănătoare și în anii anteriori, apa risipindu-le agoniseala de-o viață în doar câteva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?