Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Eugen Pâslaru, şef la Poliţia Vidra


Comisarul Eugen Vasile Pâslaru a câștigat concursul pentru funcția de șef al Poliției Comunale Vidra. El a susținut ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, interviul structurat pe subiecte profesionale, iar la final comisia de examinare l-a declarat câștigător.
Åžeful Poliției Comunale Vidra are o vechime de peste 21 ani ca polițist și  anterior, și-a desfășurat activitatea la formațiunile de Ordine Publică, Investigații Criminale, Management și Resurse Umane și la Poliția Comunală Vidra. Acesta a mai fost șef la Vidra, dar a demisionat pentru a putea fi avansat în grad. După avansare, comisarul a fost împuternicit la comanda Poliției Comunale Vidra, iar de ieri este, din nou, șef cu drepturi depline.
Concursurile pentru ocuparea unor funcții de conducere nu s-au încheiat. Pe 6 iulie, tot la sediul IPJ, va fi susținut și concursul pentru ocuparea funcției de șef Birou Ordine Publică în Mediul Rural, funcție ocupată până nu demult de comi-sarul șef Ionel Popescu, actualmente inspector șef al IPJ. Până joi, trei polițiști s-au arătat interesați de ocuparea acestei funcții. De asemenea, va urma și concursul pentru ocuparea funcției de șef Birou Comunicații și Informatică.
Acestea nu sunt singurele funcții de condu-cere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție scoase la concurs. În perioada următoare, la IPJ vor fi puse la bătaie și funcțiile de adjunct al inspectorului șef, adjunct la Poliția Orașului Adjud, dar și funcția de șef la Poliția orașului Mărășești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?