Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Primăria Adjud scoate două posturi la concurs

Primăria Municipiului Adjud scoate la concurs două posturi. Este vorba de un post funcție contractuală de conducere Șef Serviciu din cadrul Serviciului Public Transport Local Persoane aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Adjud și un post post funcție contractuală de execuție vacantă referent II, din cadrul Biroului Protecție civilă și P.S.I., din aparatul de specialitate al primarului Municipiului Adjud.

Pentru postul de șef serviciu, proba scrisă va avea loc pe data de 21 martie 2022, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Adjud, str. Stadionului nr. 2, Adjud. Dosarele de concurs se depun până la data de 10.03.2022, la Registratura Generală a Primăriei Municipiului Adjud, str. Stadionului nr. 2.

Condiții specifice de participare la concurs:

– Studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental: științe inginerești, domeniul de licență Ingineria transporturilor, conform Hotărârii nr. 403/2021.

– Vechime în muncă – 5 ani.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare și conținutul dosarului de înscriere, puteți consulta accesând linkul: https://bit.ly/35gZY2t

Bibliografia și tematica de concurs pot fi consultate aici https://bit.ly/344Nsm8

La concursul pentru postul de referent II, poate participa orice persoană care îndeplinește următoarele condiții condiții specifice:

– studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat,

– vechime în muncă pe studii medii: minim 1 an

– diplomă de absolvire ”Curs tehnician pentru sisteme și instalații de limitare și stingere a incendiilor”.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare și conținutul dosarului de înscriere, puteți consulta accesând linkul: https://bit.ly/3HJTqXv

Bibliografia și tematica de concurs pot fi consultate aici https://bit.ly/3MfYzK3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?