Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Bacalaureaţii, experţi în PC-uri


Elevii vrânceni de clasa a XII-a sunt adevărați experți în calculatoare. Potrivit rezultatelor comunicate de reprezentanții Inspectoratului Åžcolar Județean, din 19 aprilie, de când a debutat proba de testare a competențelor digitale și până ieri, s-au prezentat la testări 2.615 elevi. Cei mai mulți dintre aceștia, mai exact 876, au obținut calificativul experimentat, în vreme 743 elevi au obți-nut calificativul avansat. Alți 776 elevi au obținut, la proba de testare a competențelor digitale, calificativul mediu, începători fiind considerați doar 220 dintre candidați.
Proba D din cadrul examenului de Bacalaureat, cea de testare a competențelor digitale a elevilor de clasa a XII-a, se va încheia mâine.  
În ceea ce privește strict situația de la Panciu, din cei 117 de viitori absolvenți, 45 au obținut calificativul experimentat și 40 cel de avansat. Pentru 26 dintre elevi, comisia de evaluare a stabilit că sunt de nivel mediu, în timp ce restul de 6 absolvenți au primit calificativul de începători. La Panciu, proba D a Bacalaureatului a fost organizată în perioada 19-21 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?