Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Şoferi de tir, terorizaţi de opt hoţi


O grupare infracțională formată din opt persoane, care atentau la bunurile șoferilor de tir, a fost destructurată de polițiști. Membrii grupării au acționat și în Focșani, dar pentru că nu au avut succes au stat doar o zi. Într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române se arată că „în perioada ianuarie-aprilie a.c., polițiștii din capitală, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror, au investigat activitatea unui grup infracțional, compus din opt bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, care se ocupa cu furturi din autotrenuri. Aceștia sunt suspectați că pe 19 aprilie, au plecat din București spre Focșani, Bacău și Roman, unde au încercat să comită mai multe infracțiuni de furt din tiruri, prin distragerea atenției șoferului sau tăierea prelatei”.
Pentru că nu prea au avut succes prin Vrancea, în ziua următoare ei au revenit pe șoseaua de centură a capitalei, în zona comunei Glina, unde au șicanat în trafic un șofer, determinându-l să lovească parapetul de protecție a drumului și să facă pană. În timp ce șoferul schimba cauciucul, suspecții, pro-fitând de neatenția acestuia, au tăiat cordonul de susținere a prelatei. După ce au verificat încărcătura camionului și au constatat că în acesta erau baloți de sârmă, au mers la cabina șoferului și au furat suma de 100 de euro. Nu au apucat să cheltuiască banii, că au fost prinși în flagrant de polițiști.
Cei opt suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi au fost duși la Judecătoria Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a decis ca aceștia să fie cercetați în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?