Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Bărbat de 51 de ani, reclamat pentru viol


O copilă de 15 ani din satul După Măgura, comuna Vintileasca, susține că ar fi fost violată de un bărbat de 51 de ani. Potrivit fetei, violul s-ar fi consumat duminică, chiar în casa părinților săi. Potrivit unor surse, când a fost comisă fapta, mama fetei era la spital cu un alt copil, iar bărbatul care ar fi violat-o ar fi venit în vizită la tatăl ei. După ce au făcut împreună o „paranghelie”, în timpul căreia au mâncat și au băut, prietenul tatălui i-ar fi făcut fetei avansuri, după care a violat-o. La o zi după incident, fata a mers la poliție și a depus o plângere, în care a povestit tot ce s-a întâmplat. Imediat după sesizare, copila a fost dusă la Focșani pentru control. Deși s-a plâns că a fost violată, în fața medicului legist aceasta nu a vrut să dea prea multe detalii despre cele întâmplate cu o seară în urmă în casa părintească. Acesteia i-au fost recoltate probe biologice, în urma cărora se va stabili dacă a fost sau nu violată. Polițiștii din cadrul Poliției Comunale Gugești au confirmat că a fost înregistrată o plângere în acest sens și au precizat că se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
Localnicii suțin că, înainte de acest eveniment, fata ar fi trăit în concubinaj cu un băiat din comună și că face parte dintr-o familie cu probleme. Tot gurile rele ale satului mai susțin că aceasta nu ar fi chiar ușă de bi-serică și că nu este exclus să fi întreținut relații sexuale cu bărbatul de bunăvoie și abia după aceea să fi realizat ce s-a întâmplat. Sursele noastre ne-au mai spus că fata nu ar avea prea multă carte și că obișnuiește să mai calce strâmb.
Dacă se va dovedi că spusele fetei se confirmă, bărbatul de 51 de ani va trebui să dea socoteală în fața legii. Acesta va fi cercetat pentru viol dacă a întreținut relații sexuale cu fata fără voia ei. Dacă se stabilește că au întreținut relații sexuale de bunăvoie, el va fi cercetat pentru relații sexuale cu o minoră. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?