Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

FOTO: Spitalul Municipal Adjud – echipamente de ultimă generație, în dotarea blocului operator

Investim în sănătate pentru că viața are prioritate! Spitalul Municipal Adjud a achiziționat, cu fonduri europene nerambursabile, următoarele echipamente de ultimă generație ce urmează să intre în dotarea blocului operator:

– 3 sisteme electrochirurgicale pentru intervenții chirurgicale și endoscopice, cu reglare automată a puterii de tăiere/coagulare. Aceste echipamente sunt recomandate pentru toate disciplinele chirurgicale, având o gamă variată de accesorii sterilizabile sau de unică folosință.

– 1 motor de ortopedie cu accesorii de ultimă generație. Avantajul utilizării acestuia constă, printre altele, în reducerea timpilor operatori și scurtarea perioadei de recuperare.

– 1 electrodermatom necesar prelevării grefelor tegumentare care va fi util în cazul paienților cu defecte tegumentare sau lipsa totală a țesutului tegumentar în anumite zone ale corpului.

– truse de instrumentar necesare în realizarea intervențiilor ortopedice.

Implementarea acestui proiect prin care au fost achiziționate dispozitivele mai sus  enumarate a fost posibilă deoarece echipa multidisciplinară a Spitalului Municipal Adjud pune pacientul mai presus de orice! Iar siguranţa pacientului înseamnă un act medical realizat corect, în condiţii de igienă maximă şi utilizând aparatura modernă! Le mulțumim tuturor celor care depun eforturi considerabile pentru dotarea unității noastre sanitare! Pentru că sănătatea e mai bună decât toate!

Sursa text și foto: Facebook/Spitalul Municipal Adjud

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?