Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Adjud. Degustare și prețuri speciale în magazinul La Bunelu

Carmangeria La Bunelu deschide, astăzi, primul magazin din municipiul Adjud unde clienții pot cumpăra preparatele din carne realizate după rețete și metode tradiționale românești. Adjudenii sunt așteptați de la ora 9 la magazinul amplasat pe strada Republicii pentru a degusta din produsele realizate după rețete tradiționale românești și cu cele mai noi tehnologii din industria alimentară. Cu ocazia deschiderii, la magazinul din Adjud vor fi acordate reduceri de 20% pentru produsele din gama La Bunelu achiziționate în această săptămână. Magazinul deschis la Adjud este al patrulea din rețeaua La Bunelu, după cele din Panciu, de pe strada Nicolae Titulescu, din Piața Moldovei – Focșani și Piața Centrală – Galați. 

Produsele La Bunelu pot fi găsite și la două băcănii din București. Carmangeria este recunoscută pentru calitatea produselor din carne de porc, de vită și de oaie obținute cu cele mai noi tehnologii din industria alimentară. În oferta La Bunelu se află produse obținute după rețete tradiționale, printre care mușchiuleț, rulade, ceafă afumată, cotlete afumate, scăriță, fleică, ciolane. Nu lipsesc pastramele, micii, concepuți după rețete speciale, pentru toate gusturile. Sunt oferite și produse noi, obținute după maturare în salina care folosește o sare din Cehia, utilizată și la producerea renumitelor preparate din carne italiene. „În salina de la Bunelu am început să scoatem cele mai bune produse maturate. Facem vită maturată, porc maturat. Ca o noutate avem și două tipuri de salam, Chorizo și Milano, pe care le oferim clienților noștri”, ne-a spus managerul Cristi Sandu. 

Planurile pentru viitor ale firmei din Panciu vizează extinderea pe piața din Marea Britanie unde se află una dintre cele mai mari comunități de români din străinătate. Deja a fost deschisă o filială, respectiv Bunelu Ltd., și urmează să fie construit un depozit mai mare pentru a putea livra către toți românii din Marea Britanie. Mai mult, firma Bunelu va participa, pe 15 octombrie, la un târg de prezentare a produselor românești care va avea loc la Edinburgh, în Scoția. 

Carmangeria La Bunelu din Panciu îmbină cele mai noi tehnologii din industria alimentară cu savoarea rețetelor tradiționale românești pentru a crea produse 100% naturale. Poate cel mai bun exemplu este salina unde se face maturarea produselor. Sarea din Cehia este o sare specială pentru maturare, netratată, expertizată, care nu are un gram de iod. Produsele sunt așezate pe rafturi de lemn, deasupra bulgărilor de sare. „Sarea este stropită cu diferite condimente, cu vin, și intră în produs. Încercăm să facem maturare de la o lună la trei luni de zile. Când ajunge la maturare maximă, produsul rezistă și 24 de luni deoarece, practic, extragem toată apa din el”, a exeplicat managerul Cristi Sandu. 

Produsele sunt afumate în cuptoare speciale, cu lemn de fag sau de cireș. Sunt afumători construite din cărămidă și șamotate, unde este monitorizată atât temperatura din cameră dar și cea din produse. Sunt afumători tradiționale, dar cu cea mai nouă tehnologie. Datorită tehnologiei folosite, producătorul păncean poate obține aceeași calitate a produselor preparate. După afumare, produsele intră într-o cameră de zvântare, unde sunt odihnite. Aici se extrage surplusul de fum și sunt răcite.

Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100067471712726 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?