Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Doi bărbați de 64 de ani, prinși conducând pe drumurile din Vrancea deși nu aveau dreptul

La data de 07 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au desfășurat o acțiune pe raza comunelor Nereju și Năruja, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, deţinerea şi transportul de materiale lemnoase şi a faptelor conexe. În cadrul acțiunii, au fost efectuate 18 controale, din care 11 pe drumurile publice, 1 în fondul forestier și 6 la depozite de material lemnoase. 24 de persoane au fost legitimate, fiind controlate 11 autovehicule de transport material lemnos. Polițiștii au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 23.000 lei, din care 13 pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 și 6 la OUG 195/2002, fiind confiscați 40,64 mc material lemnos. Poliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, acţiuni şi controale în vederea celor care comit delicte silvice urmând a fi desfăşurate şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare.

La data de 08 iunie a.c., ora 06:20, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au oprit în trafic, în comuna Țifești, la intersecția DJ 205E cu DJ 205B, o autoutilitară condusă de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Focșani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere

La data de 08 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN2/E85 –Tișița un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Suceava. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 09 iunie a.c., ora 04:45, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au oprit în trafic, pe Drumul Județean 205 H, în comuna Movilița, un autoturism condus de un bărbat, de 64 ani, din localitate. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 9 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?