Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii câștigă și devin liderii seriei a 2-a!

  • CSM Focșani 2007 – Dinamo Bacău 4-0 (2-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Găină, Bratu (58 Panaite), Negoiță – Strătilă (58 Manu), Salaoru, Ciochină (72 Gurău), Dascălu (72 Stoica)– Predoiu (Pasăre)– Băciuț. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Apenciucesei, Agafiței, Paizan.

Antrenor, Marius Bratu

Dinamo Bacău: Marian Dascălu – Fodor, Grigore, Senteș. Luncanu – Matei-Țurcanu, Furmuzache, Brăescu, Hodorogea – Butnariuc, Tofan. Rezerve: Prisecaru, Tomanescu, Cadar, Ursachi, Pușcașu, Juncu, Culcer, Lupu, Zarzu.

Antrenor, Andrei Întuneric

CSM Focșani 2007 a întrecut cu 4-0 (2-0), pe Dinamo Bacău în etapa a 13-a a Campionatului Ligii a III-a, în partida disputată sâmbătă, 20 noiembrie, pe stadionul Milcovul. Gazdele au făcut din nou un joc solid, cu siguranță în apărare, construcție cu elaborare scurtă și atacuri virulente în urma cărora au marcat de patru ori, au mai avut încă 5-6 ocazii clare de gol. Oaspeții au fost o formație harnică, au jucat în mare parte a timpului cu linia de fund urcată spre centrul terenului, dar nu au reușit să fie periculoși în ofensivă.

Prima jumătate de oră s-a scurs fără a aduce golul deși focșănenii au avut două situții favorabile: în minutul 8, Negoiță a centrat și Băciuț a trimis cu capul mingea peste transversală iar în minutul 13, Strătilă – care a făcut cam ce a vrut cu fundașul băcăuan de pe partea sa – a intrat în careu și de la linia de fund l-a servit impecabil pe Băciuț al cărui șut a fost prea slab pentru a-i pune probleme lui Marian Dascălu. În minutul 31, Băciuț și-a intrat în rolul de marcator, a reluat din vole mingea trimisă de Ciochină peste apărarea adversă și a trimis-o în plasa porții dinamoviștilor: 1-0. S-a făcut 2-0 în minutul 40, când Predoiu a primit mingea pe stânga, i-a pasat-o lui Dascălu care i-a trimis-o lui Băciuț în zona centrală, a urmat pasa la inițiatorul fazei, același Predoiu și lovitura acestuia pentru 2-0.

Repriza a doua a adus repede golul de 3-0, reușit din trei pase: Juncănaru i-a trimis lui Strătilă, a urmat cursa acestuia și pasa printre, în careu la Juncănau urcat în atac, centrarea la bara a doua la Alin Dascălu și reluarea în plasa porții lui Marian Dascălu. După ce a risipit o mare șansă de gol, Manu a primit în minutul 71 mingea de la Dascălu, s-a dus până la linia de fund, a centrat și Băciuț a făcut dubla din 5 metri: 4-0!

În urma victoriei de sâmbătă, CSM Focșani 2007 a urcat pe primul loc al seriei a 2-a a campionatului Ligii a III-a, cu un punct mai mult decât liderul de până atunci, Oțelul Galați, care a terminat la egalitate la Ianca!

Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14:00, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe Oțelul Galați.

Rezultatele etapei și marcatorii
Aerostar Bacău – CS Făurei 5-0 (4-0). Au marcat Danale, Chirilă, Bobîrnac, Izmană, Vișinar.

CSM Focşani – Dinamo Bacău 4-0 (2-0). Au marcat Băciuț – 2, Predoiu, Dascălu.
Viitorul Ianca – SC Oţelul Galaţi 1-1 (0-0). Au marcat Popa, respectiv Crîcimari.
Sportul Chiscani – Metalul Buzău 2-6 (1-4), Au marcat Mohorâță, Cosma, respectiv, – 4, Iacob, Clătinici.
Sporting Lieşti – CSM Râmnicu Sărat 0-1 (0-0). A marcat Tîrîlă.

Clasament: 1. CSM Focșani 2007 – 31 puncte; 2. Oțelul Galați – 30 puncte; 3. CSM Râmnicu Sărat – 24 puncte; 4. Metalul Buzău – 23 puncte (un joc mai puțin); 5. Sporting Liești – 22 puncte (un joc mai puțin); 6. Aerostar Bacău – 21 puncte; 7. Viitorul Ianca – 17 puncte; 8. Dinamo Bacău – 7 puncte; 9. FC Făurei – 7 puncte: 10. Sportul Chiscani – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?