Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Au fost afișate rezultatele la TITULARIZARE!

Pe portalul titularizare.edu.ro au fost afișate rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – titularizare.

Rezultatele pentru județul Vrancea pot fi văzute AICI

Tot astăzi, între orele 16:00 și 21:00, cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații. Acestea pot fi depuse și mâine în intervalul orar 10:00 – 15:00. Emoțiile se vor sfârși pe 24 iulie, când se vor cunoaște rezultatele finale.

„Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie”, precizează MEN.

Candidații la examenul național de titularizare, sesiunea din 2018, au susținut pe 11 iulie proba scrisă, după ce în mai-iunie au susținut proba practică. La etapa din 11 iulie, în Vrancea au fost admiși în examen 468 de candidați, dintre care 60 au absentat, alți 61 s-au retras, iar 347 au ales să predea lucrările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?