Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! AICitizens, echipa de robotică a Colegiului Cuza, calificată în semifinalele Campionatului Mondial din SUA

Echipa de robotică a Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani a reușit să se califice în semifinalele Campionatului Mondial de robotică FIRST Tech Challenge din Houston, Texas, după 9 victorii din 10 meciuri disputate.

„AICitizens pe locul 3 în divizia unde au jucat în cadrul Campionatului Mondial de robotică FIRST Tech Challenge din Houston, Texas cu 9 victorii din 10 meciuri! Suntem în semifinale! Succes mai departe! Hai, România!”, a anunțat, în urmă cu câteva minute, Colegiul Național „Al. I. Cuza”.

În competiție urmează semifinalele, în care AICitizens vor face alianță cu The Clueless-SUA și Texpand- Africa de Sud:
„Am încheiat ZIUA 3 a Campionatului Mondial de Robotică cu 9 victorii din 10 meciuri susținute, terminând pe locul 3 în divizia Franklin. Ziua 4 debutează cu semifinalele diviziei și facem alianță cu The Clueless-SUA și Texpand – Africa de Sud. Chiar și de departe, știm că sunteți alături de noi!”, este mesajul AICitizens, publicat pe pagina lor de Facebook.

AICitizens reprezintă România, împreună cu alte trei echipe din țară, la FIRST Tech International Championship, cel mai mare campionat de robotică din lume.
Le urăm mult succes, mai departe, minunaților membri ai echipei AICitizens de la Colegiul Național ”Al. I. Cuza”:
Irina Curcă, Elisa Elena Baciu, Petru Stoica, Raul Ștefan Bușilă, Marius Bogdan Hanu, Rami Stănilă, Cosmin Daniel Lupu, Călin Matei Sandu, Ștefania Găină, Rareș Costin Constantinescu, Bianca Maria Gorgan, Tudor Deian Bernovici și cei doi profesori coordonatori, soții Mihaela și Tiberiu Oprea.
Suntem alături de voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?