Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

2.941 lei, prețul cu care Fiscul scoate la licitație un Chrysler Voyager

          Pe 25 Aprilie 2024, la ora 11.00, în Focşani, pe Bulevardul Independenţei la nr. 24, adică la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, va fi organizată o mare licitație, în cadrul căreia se intenționează vânzarea mai multor bunuri mobile și imobile proprietate a mai multor debitori. Printre aceștia, și un vrâncean condamnat definitiv, care are ca bun scos la licitație de Fisc un autoturism Chrysler Voyager – avariat. Și tocmai dată fiind starea acestuia, prețul de pornire al licitației este de 2.941 lei – fără TVA, „preţ redus cu 50%”, după cum se precizeză în anunț.

O altă mașină scoasă la licitație în aceeași zi este și o autoutilitară Ford Tranzit, an fabricație 2007, a cărui preț redus cu 50% este de 9.113 lei fără TVA. „Publicaţia de vânzare este afişată la Primăria Municipiului Focşani și primăriile locale în a cărei rază teritorială se află bunurile sechestrate, pe imobilul scos la vânzare, la sediul şi domiciliul debitorului şi la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii vor depune la sediul AJFP Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 24.04.2024, următoarele documente:

oferta de cumpărare; dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/ pașaport;

cererea de înscriere privind bunurile pentru care participă la licitaţie; declarația pe propria răspundere a ofertantului prin care certificăm faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării. Dacă există doi sau mai mulţi ofertanţi pentru acelaşi bun, licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise”, se precizează în anunț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?