Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Golești. Premii pentru cele mai longevive cupluri, pentru tineri și nou-născuți

          Primarul comunei Golești, Alexandru Zar, a premiat vineri cele mai longevive cupluri, care au împlinit 50 ani de la căsătorie. Premierea a avut loc într-un cadru festiv. Familiile au fost premiate cu suma de 1000 lei fiecare și o diplomă aniversară care să amintească acest unic eveniment. Cuplurile premiate sunt următoarele: Mustățea Aurelia și Mustățea Fănică; Hagiu Stana și Hagiu Ion; Petre Mărioara și Petre Virgil; Grecu Claudia și Grecu Gheorghe;  Bucă Eugenia și Bucă Gheorghe; Cașu Maria și Cașu Dumitrachi. „Este o tradiție de acum, adoptată prin Hotărâre de Consiliu Local începând cu anul  2015, care s-a păstrat și în acest an. Aceste cupluri din rândul comunității noastre sunt un exemplu de înțelegere în sânul familiilor dumnealor și pentru noi toți ceilalți concetățeni! Le dorim din toată inima sănătate multă, îngăduință și o viață cât mai lungă, lipsită de necazuri. La cât mai mulți ani împreună!“, a declarat primarul Alexandru Zar.

          Tot vineri, dar și în cursul anului, au fost acordate premii în valoare de 500 lei și diplome aniversare tinerilor care au împlinit 18 ani, respectiv: Tigaieru Vlad, Mustățea Alexandra -Maria, Rusen Cristina Mădălina, Calciu Rareș – Ștefan, Tifescu Roberta Cristina, Nistor Tiberiu, Ciortan Cosmin, Ilie Robert Cristinel.

„Tuturor tinerilor le dorim un drum cât mai frumos în viață, să-și împlinească visurile personale și să ajungă oameni de baza ai societății și comunității noastre. La mulți ani, cât mai rodnici!“, a mai spus primarul Alexandru Zar

          Nu au fost uitați nici nou născuții, pentru care părinții lor au primit câte un premiu în valoare de 500 de lei. Copiii (nou născuți) pentru care părinții lor au fost premiați, sunt următorii: Partenie Florin și Ferbinte Cristi Ionuț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?