Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Filmele din perioada 12 – 18 aprilie, la Happy Cinema Focșani

În perioada 12 – 18 aprilie, Happy Cinema ne oferă o serie de filme noi, printre care și două documentare captivante din lumea muzicii și a sportului, despre Ilie Năstase și Amy Winehouse.

Totodată, la Happy Cinema putem urmări în premieră filmele „Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat” (Ghostbusters: Frozen Empire), o reușită reîntâlnire cu eroii preferați ai legendarei serii „Ghostbusters”, dar și filmul de acțiune „Război civil” (Civil War), care o are ca protagonistă pe Kirsten Dunst.

Documentarul „Nasty” spune povestea incredibilă și captivantă a marelui tenismen român Ilie Năstase.

„1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic”, potrivit site-ului cinemagia.ro. Distribuție: Ilie Năstase, Björn Borg, John McEnroe, Billie Jean King.

Back to Black prezintă viața și cariera lui formidabilei Amy Winehouse, din adolescență până la maturitate, și ne arată cum a fost creat unul dintre cele mai bine vândute albume ale timpurilor noastre.

Mai multe amănunte despre filmele lunii aprilie la Happy Cinema puteți afla accesând acest LINK!

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?