Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

„Caravana SEV pune tinerii în mişcare!”


   Asociația „Rom Pentru Rom” din Panciu va organiza sâmbătă, de la orele 10.00, la sediul Direcției Județene de Tineret și Sport din Focșani, o acțiune de promovare a voluntariatului. „În perioada 15 septembrie-20 octombrie, 21 de organizații active în promovarea voluntariatului îi pun în mișcare pe cei interesați de voluntariat, aducându-i împreună, informându-i și inspirându-i să devină parte din SEV – Serviciul European de Voluntariat (SEV)”, au afirmat responsabilii asociației.
   Potrivit acestora, Caravana SEV face parte din proiectul MOVE – Mobilitate și Voluntariat în Europa, derulat de Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat, în parteneriat cu Asociația ART Fusion București și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprinijul financiar al Comisiei Europene, prin programul Tineret în Acțiune, linia Structuri de suport SEV.
   Proiectul își propune promovarea voluntariatului, în general și a Serviciului European de Voluntariat, în special, prin diverse evenimente și materiale informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?