Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! ACTUALIZARE! VIDEO/FOTO! Incendiu în Focșani, la un bloc din cartierul Sud

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la acoperișul unui bloc din Focșani, cartierul Sud. Potrivit martorilor, este vorba de blocul P8, din spatele Grădiniței 10. Flăcările sunt vizibile de la mare distanță.

Potrivit ISU Vrancea, dintre persoanele aflate în bloc la momentul producerii incendiului, patru au fost evacuate de pompieri și doisprezece persoane s-au autoevacuat.

Intervin echipaje ale Detașamentului de Pompieri Focșani cu patru autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă (ASAS), o autospecială de intervenție la înălțime și MODUL SMURD. „Încă două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă (ASAS) de la Vulturu și Dumbrăveni sunt pe drum”, a mai precizat ISU Vrancea. ACTUALIZARE! Conform ISU Vrancea, vineri, „în jurul orei 12:30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu la acoperișul unui bloc de patru etaje din municipiul Focșani. Către locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp șapte echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul din lemn al blocului pe o suprafață de aproximativ 150 m². Concomitent cu acțiunile de localizare a incendiului au început operațiuni de evacuare a locatarilor, pompierii evacuând 4 persoane, alte 12 autoevacuându-se. După o oră, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, din fericire, neînregistrându-se victime. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza utilizării focului deschis pentru efectuarea unor lucrări de hidroizolație la acoperișul tip terasă alăturat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?