Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO! Exercițiu privind o intervenție antiteroristă, înaintări în grad și premieri, în Piața Unirii din Focșani, de Ziua Jandarmeriei

Comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea:

174 de ani în slujba cetățenilor! 

A mai trecut un an. O nouă filă a fost scrisă în istoria Armei, filă scrisă cu dragoste față de Patrie și Instituție, respect pentru cetăţeni și responsabilitate în misiunile executate.

Ieri am sărbătorit 174 de ani de existență a Jandarmeriei Române prin recompensarea cadrelor militare ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

12 subofițeri cu rezultate foarte bune în activitate au fost înaintați în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim.
De asemenea, colegii care s-au clasat pe primele locuri la competițiile sportive din cadrul Cupei Jandarmeriei au fost premiați cu diplome și medalii, iar pentru colegii care s-au remarcat în activitatea profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu au fost recompensați cu mulțumiri și felicitări.

Atracțiile principale au fost exercițiul realizat de colegii de la Grupa Intervenție Antiterorista și Acțiuni Speciale din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil și defilarea cadrelor Jandarmeriei Vrâncene.

Ziua s-a încheiat cu activitatea de retragere cu torțe a cadrelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Urăm tuturor celor care cu onoare și mândrie servesc Patria în uniforma bleu-jandarm, succes în misiunile viitoare și le transmitem să rămână același reper de curaj și profesionalism!

Mulțumim tuturor colegilor care au ales să răspundă „PREZENT” oriunde și oricând este nevoie de ei și mulțumim comunității pentru încrederea acordată!

La mulți ani tuturor jandarmilor!
La mulți ani, Jandarmeria Română!
#Lex_et_Ordo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?