Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Filmele de la Happy Cinema Focșani, în perioada 29 martie – 4 aprilie

În continuare, filme de top la Happy Cinema Focșani! În perioada 29 martie – 4 aprilie, aici putem viziona cele două filme aflate în acest moment pe locul 1 și 2 în clasamentul încasărilor, la nivel mondial: „Dune 2” și „Kung Fu Panda 4”.

DOAR sâmbătă, 30 martie, de la ora 19.30, la Happy Cinema Focșani putem viziona documentarul „Phoenix: Povestea”, un film ce conține imagini de arhivă unice, niciodată prezentate public. Filmul spune povestea legendarei trupe „Phoenix”, așa cum a fost trăită de numeroase generații de fani și redă întocmai spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.

De asemenea, miercuri și joi seară, la Happy Cinema Focșani putem viziona în avanpremieră filmul american „Monkey Man”, un thriller de acțiune, film în care își face debutul regizoral actorul britanic de origine indiană Dev Patel, cunoscut în special pentru rolul jucat în filmul de Oscar „Slumdog Millionaire”. În „Monkey Man”, pe lângă regie, Dev Patel este și co-scenarist, producător și deține, desigur, rolul principal, iar subiectul ne determină să credem că e un film ce trebuie văzut.

Cea de a doua avanpremieră la Happy Cinema Focșani este „The First Omen” (Întâia Profeție) un horror supranatural în care o întâlnim pe cunoscuta actriță braziliană Sonia Braga.

Mai multe despre filmele difuzate între 29 martie și 4 aprilie la Happy Cinema Focșani puteți afla din acest LINK, iar noi vă dorim „Vizionare plăcută!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?