Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Weekend productiv pentru juniorii Secției de șah a CSM Focșani 2007

Comunicat de presă:

În zilele 23-24 martie 2024, la Palatul Parlamentului, a avut loc Campionatul Internațional de Șah rapid al României. La acest Grand Prix au fost prezenți 442 șahiști de toate vârstele din peste 20 de țări. Din partea CSM Focșani 2007 au concurat Dăscălescu Adelin-Ștefan (13 ani) și Pană Darius-Cristian (9ani). În ciuda competiției puternice, a adversarilor experimentați, cei doi tineri focșăneni au reușit performanța de a obține punctaje deosebite ținând cont de vârstele acestora.

Darius și Adelin au participat și la prima ediție a Grand Prix-ului Educație prin Șah, acolo unde 146 elevi de clasele I-VIII din toată țară s-au întrecut pe parcursul a 5 runde. În urma jocurilor foarte bune, cei doi s-au clasat pe podium, astfel încât Darius Pană cu 4 puncte, a obținut locul I la clasa a II-a și Adelin Dăscălescu tot cu 4 puncte, a obținut locul I la clasa a VI-a dar și locul III la clasele mai mari.

Duminică, 24 martie a avut loc concursul de șah rapid Grand Prix MegaChess la Mega Mall, etapa a II-a din anul 2024. Concursul desfășurat pe trei grupe: Turneul A – Grupa U14, Turneul B – Grupa U10, Turneul C – Grupa U08, a reunit 125 jucători de la numeroase cluburi din țară. CSM Focșani 2007 a fost reprezentat la Turneul A de Mălureanu Andrei care a obținut cu 5,5 puncte locul II în clasamentul general și la Turneul C de Sava Daniel care a obținut cu 5 puncte locul I la categoria U7.

Datorită pasiunii, consecveței, seriozității dar și sprijinului acordat de către părinți, acești copii se fac remarcați la fiecare concurs la care participă, reușind să obțină rezultate deosebite

Elena-Adelaida ISAC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?