Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Focșani. Bonificație de 10% pentru impozitele plătite integral până la 1 aprilie

Comunicat de presă:

Cetățenii Municipiului Focșani pot beneficia de o reducere de 10% dacă își achită integral impozitul pe clădiri, terenuri, mijloace de transport aferent acestui an până la data de 1 aprilie 2024, inclusiv. Inițial, termenul limită de plată era de 31 martie însă, având în vedere că această dată cade într-o zi nelucrătoare (duminica), data limită va fi luni, 1 aprilie. Bonificația este de 10% pentru persoane fizice, respectiv de 5% pentru persoane juridice.

Puteți evita cozile la ghișee dacă achitați on-line taxele și impozitele locale cu ajutorul platformei ghișeul.ro sau prin celelalte metode de plată implementate de Primăria Municipiului Focșani. În aplicația ghiseul.ro veți vizualiza impozitul pentru acest an, inclusiv reducerea suplimentară de 10% pentru persoanele fizice. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti on-line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să contactați Primăria Municipiului Focșani la telefon 0237/236000, interior 310.

Infochioșcurile montate de Primăria Municipiului Focșani sunt o altă metodă prin intermediul căreia pot fi achitate taxele, amenzile sau impozitele locale. Infochioșcurile sunt amplasate la sediul Primăriei Municipiului Focșani, Palatul de Justiție, Piața Moldovei, Centrul Comercial Promenada Focșani.

Puteți alege să plătiți impozitele locale și la oricare dintre cele 9.000 de Stații de Plată SelfPay din țară. 44 dintre stațiile SelfPay sunt disponibile în Municipiul Focșani, amplasate în reţelele de magazine de retail modern (Paco, Profi, Kaufland, Carrefour, Penny, Mega Image), benzinării și CEC Bank. Stațiile de Plată SelfPay sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care respectivele locații sunt deschise.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?