Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Ramona Chiriac a comunicat forurilor CE că va candida la europarlamentare; Mara Roman va asigura continuitatea la Reprezentanţa CE

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a anunţat (…) că lista comună PSD – PNL la europarlamentare va fi deschisă de Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România. „Vestea bună este că avem un candidat care deschide lista de europarlamentare, pe doamna Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti. Aici avem şi acordul coaliţiei şi acordul domniei sale de a candida”, a precizat Lucian Romaşcanu.

Şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, care va candida la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a comunicat această decizie forurilor ierarhice superioare ale CE şi a solicitat suspendarea din activitate prin aprobarea de concediu fără plată din motive personale cu caracter imperios. „Doamna Ramona Chiriac, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, a comunicat deja decizia de a candida la alegerile pentru Parlamentul European către forurile ierarhice superioare şi serviciile relevante ale Comisiei Europene.

În acelaşi timp, ţinând cont de prevederile Regulamentului de stabilire a Statutului funcţionarilor şi a Regimului aplicabil celorlalţi agenţi ai Comunităţii Economice Europene şi ai Comunităţii Europene a Energiei Atomice, dar şi de procedurile interne ale Comisiei Europene, doamna Chiriac a solicitat suspendarea din activitate prin aprobarea de concediu fără plată din motive personale cu caracter imperios, conform prevederilor articolului 17 ale sus numitului regulament”, informează Reprezentanţa CE în România, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Conform sursei citate, Mara Roman, şefa adjunctă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, va asigura continuitatea activităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?