Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Primăria Tătăranu va achiziționa un microbuz electric

Primăria Tătăranu va achiziționa un microbuz electric pentru transport școlar. Finanțarea va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), valoarea investiției fiind estimată la 1.230.675 lei fără TVA. „Obiectul prezentei proceduri se constituie din furnizarea unui microbuz electric, cu o capacitate de minim 22 locuri pe scaune + 1 loc conducătorul auto, inclusiv a serviciilor accesorii ce trebuie asigurate pe perioada de garanție aferentă acestora, conform cerințelor prezentului caiet de sarcini.

Microbuzul achiziționat trebuie să fie nou, la prima utilizare. Nu se acceptă microbuze de tip „second hand” sau de tip „refurbish”. În prețul unitar aferent microbuzului electric se va include și costul unei stații de reîncărcare lentă/ standard”, se arată în descrierea investiției. Primăria Tătăranu mai are în derulare un proiect ce vizează construirea mai multor locuințe sociale. Investiția se va derula prin intermediul proiectului „Proiectare și execuție Construire locuințe sociale, amenajare teren, parcare și împrejmuire, comuna Tătăranu, județul Vrancea”. Valoarea totală estimată a achiziției este de 18,8 milioane lei fără TVA.

Se propune construirea a două corpuri de clădire, identice, cu funcțiunea de locuință colectivă și a unei corp cu funcțiunea de centrală termică. Regimul de înălțime propus va fi de parter și două etaje. Acoperișul va fi de tip șarpantă din lemn ce se va încastra în centurile/ grinzile de contur. Învelitoarea va fi realizată din tablă fălțuită.

Noile construcții vor fi realizate pe cadre de beton armat, cadre formate din stâlpi și grinzi din beton armat. Închiderile exterioare cât și compartimentările interioare vor fi realizate din blocuri de zidărie ceramică. Sunt prevăzute închideri din tâmplărie din aluminiu cu geam termoizolant, în cazul ușilor și a ferestrelor exterioare, și din MDF în cazul ușilor interioare”, se arată în descrierea investiției.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?