Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO/FOTO! „AI Citizens”, echipa de robotică a Colegiului Cuza Focșani, câștigătoare a Regionalei de robotică de la Iași și a locului II la „INspire Award”, cel mai important premiu al competiției

„AI Citizens”, echipa de robotică a Colegiului Național „Al.I.Cuza” Focșani, coordonată de profesorul Tiberiu Oprea, a câștigat astăzi concursul regional de robotică desfășurat la Iași. Alături de „AI Citizens”, câștigătoare au fost și echipele „The Eagles” din Roman și „RoSophia” din Galați, potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Al.I.Cuza” Focșani:

„Breaking news: Primim de la echipa de robotică a Colegiului Național Al.I.Cuza Focșani, AI Citizens, următoarea veste extraordinară: «Suntem câștigătorii Regionalei de robotică de la Iași, alături de The Eagles din Roman și de RoSophia din Galați! AI Citizens sunt și câștigatorii  locului II la INspire Award, cel mai prestigios premiu al competiției regionale de la Iași.»

Felicitări, AICitizens, felicitări prof. Tiberiu Oprea, mentorul neobosit al echipei! Revenim cu detalii.”

 

Primarul Cristi Valentin Misăilă: „Mult succes la etapa națională care va avea loc peste două săptămâni!”

Într-un mesaj publicat pe Facebook, primarul  Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a felicitat atât echipa de robotică „AI Citizens”, cât și pe „domnul profesor Tiberiu Oprea, sufletul acestei echipe”. Primarul a mai adăugat că deplasarea la competiția de la Iași a echipei de robotică de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” a fost posibilă și cu ajutorul fondurilor acordate, la propunerea sa, în ședința ordinară a Consiliului Local din luna februarie.

„Felicitări elevilor noștri din echipa de robotică AI Citizens a Colegiului Național „Al. I. Cuza” care au câștigat Regionala de robotică organizată la Iași.
Felicitări domnului profesor Tiberiu Oprea, sufletul acestei echipe minunate dar și doamnei director Andreea Săndulescu pentru susținerea echipei.
În calitate de Primar al Municipiului Focșani am susținut întotdeauna performanța în educație și i-am încurajat elevii noștri să participe la competiții precum cea care a avut loc la Iași. De altfel, deplasarea echipei de la AI Citizens a Colegiului Național „Al. I. Cuza” a fost posibilă cu ajutorul fondurilor acordate la propunerea mea, în ședința ordinară a Consiliului Local care a avut loc în luna februarie.
Mult succes la etapa națională care va avea loc peste două săptămâni.
Felicitări dragi elevi. Suntem mândri de voi!”, este mesajul primarului Cristi Misăilă.

Textul publicat de  primarul Focșaniului a fost preluat și de directoarea Colegiului Cuza, doamna Andreea Săndulescu, aceasta adăugând: „Mare bucurie pentru această calificare și mulțumim pe această cale Primarului municipiului Focșani, domnului Cristi Valentin Misailă care a făcut posibilă această participare la etapa regională de la Iași!”

Video YouTube FIRST Tech Challenge Romania: 

https://www.youtube.com/live/jDzVQgJdEpc?feature=shared

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?