Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

O tânără studentă la Medicină, fiica unor medici din Focșani, a murit în urma unui anevrism

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a transmis un mesaj de condoleanțe către „familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme”: „Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Pe pagina de facebook a Asociației Hope and Love for Life, coordonată de Corina Momanu, au fost postate pe parcursul lunii februarie mai multe apeluri la rugăciuni și au fost organizate „lanțuri umane de rugăciune”, atât la biserica din Piața Unirii, cât și la cea din curtea Spitalului județean.

Dragii noștri, oameni ai comunității, prieteni, facem din nou apel la rugăciune și vă indemnam pe toți să vă rugați alături de noi pentru Miruna Ioana, un copil asemenea copiilor noștri, un copil bun și ambițios, cu visuri și aspirații, care mai presus de toate își dorește să devina medic și să salveze vieți.

Prima ei gardă a fost chiar la secția de neurochirurgie, unde acum se află internată și luptă pentru a reveni acasă, pentru a-și strânge mama și tatăl în brate și pentru a-și vedea frățiorul crescând. Exista speranță și atunci când există speranță, nouă ne rămâne rugăciunea.

Noi credem în puterea comunității, în puterea noastră, a tuturor celor care ne-am unit în rugăciune, ne-am strâns în brațe, ne-am adunat împreună și am salvat oameni.

Acum ne strângem împreună pentru a-l implora pe Dumnezeu să o salveze pe Miruna Ioana.

Ne întâlnim diseară la biserica spitalului, acolo unde mama Mirunei lucrează și facem apel atât la colegii d-nei doctor, la voi, prietenii noștri, voi cei care ne-ați devenit familie și care ne-ați fost mereu alături și ne-ați dat puterea de a îndrăzni, de a spera și de a crede.

Îndrăznim să credem, să sperăm și să ne rugăm așa umil cum putem!

Putere Miruna-Ioana!”, este una dintre postările de pe pagina Asociației.

Conform relatărilor din presă, tânăra de 19 ani, fiica medicilor Corina Pîslaru (medicină internă, nefrologie) și Mirel Pîslaru (stomatologie), suferise un anevrism.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și tuturor celor care au iubit-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?