Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Deputatul Laurențiu Marin: 55.000 de locuri de muncă nou înființate pentru tineri

Deputatul PSD de Vrancea Laurențiu Marin a declarat că România a înregistrat, în anul 2023, cifre record, atât în privința numărului de angajați, cât și a contractelor de muncă active. Acesta a arătat că în România erau la finele anului trecut 5,7 milioane de angajați și 6,8 milioane de contracte de muncă. Tot la finele anului trecut, în România se înregistrau 55.000 de job-uri nou înființate pentru tineri.

De reținut că firmele care angajează tineri primesc bani de la Guvern pentru plata salariilor, iar tinerii primesc prime personalizate, cum ar fi: prima de activare; prima de inserție; prima de încadrare; prima de instalare; prima de relocare.

„Comparativ cu anul 2022, în anul 2023, numărul mediu de contracte de muncă active a crescut cu peste 63.000, la nivelul întregii economii naționale! Avem o echipă de guvernare care cunoaște bine problemele românilor și care vine și cu soluții la acestea. Avem un un ministru al Muncii social democrat, cu ajutorul căruia România a înregistrat, în anul 2023, cifre record, atât în privința numărului de angajați, cât și a contractelor de muncă active. Și nu în ultimul rând îl avem pe premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, care și-a asumat un program de guvernare bazat pe realitățile cotidiene și care a propus soluții și măsuri care au adus creștere economică, dar și locuri de muncă noi în special pentru tineri! PSD adoptă măsuri reale prin care dorește să îi determine pe tineri să rămână în țară și să-și întemeieze o familie în România!“, a precizat deputatul Laurențiu Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?