Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO! Bărbat arestat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc

Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea:

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere în vederea consumului de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, acesta ar fi deținut, comercializat și oferit cu titlu gratuit droguri de mare risc sub formă de cristal (3-MMC, 3-CMC și 4-CMC), către consumatori din județul Vrancea.

De asemenea, în cursul zilei de 26 februarie 2024, acesta a fost prins în flagrant delict, imediat după ce ar fi vândut 9 doze de drog de mare risc (4-CMC) pentru 900 de lei.

La data de 27 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?