Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Licitație pentru colectarea și transportul gunoiului din Vrancea

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Vrancea Curată” a demarat procedura de atribuire a contractului pentru delegarea prin concesiune a gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare a localităților din județul Vrancea, prin publicarea pe platforma SEAP a documentației de atribuire. Anunțul a fost transmis spre publicare și la Jurnalul Uniunii Europene. În urma derulării procedurii de achiziție va fi atribuit un contract de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor la nivelul județului. Valoarea estimată a contractului de delegare a gestiunii serviciului este de 131.177.480 lei fără TVA.

Activitățile serviciului de salubrizare care fac obiectul delegării sunt: colectarea separată şi transportul separat al deşeurilor menajere şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii, inclusiv fracţii colectate separat; colectarea separată cel puțin pentru deșeurile de hârtie, metal, plastic și sticlă din deșeurile municipale; colectarea separată a deșeurilor biodegradabile; colectarea deșeurilor periculoase provenite din gospodării; colectarea deșeurilor voluminoase, inclusiv mobilă și saltele; colectarea deșeurilor textile. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 2 aprilie 2024, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.

Proiectul de investiții „Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor“, cunoscut și sub numele de „Vrancea Curată“ este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. În urma încheierii proiectului, au fost îndepliniți indicatorii de performanță stabiliți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?