Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

FOTO: Prefectul Halici și primarul Misăilă, vizitați de mesagerii proiectului „Podul de cărți”

Proiectul „Podul de cărți”, derulat de Biblioteca județeană, a ajuns și în Primăria Focșani și Prefectura Vrancea, la primarul Cristi Misăilă și prefectul Nicușor Halici.

„Un cadou frumos oferit de voluntarii Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea în această săptămână, când sărbătorim Ziua Națională a Lecturii. Cititul cărților, lectura, ne stimulează imaginația, ne dezvoltă creativitatea și ne deschide noi lumi în această epocă a dispozitivelor electronice când totul se află la distanță de un click.

Felicitări doamnei manager Oana-Raluca Boian și echipei Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea pentru activitățile culturale pe care le organizează împreună cu copiii din Focșani pentru a sărbători Ziua Națională a Lecturii”, a transmis primarul Cristi Valentin Misăilă.

Prin proiectul „Podul de Cărți”, peste 750 de volume sunt oferite de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea comunității vrâncene și focșănene, în zilele de 14 și 15 februarie 2024, care marchează Ziua Internațională a Donației de carte și Ziua Națională a Lecturii (instituită în România prin Legea nr. 21 din 14 ianuarie 2022).

„Sutele de cărți, în majoritate noi, au fost oferite și aduse la sediile bibliotecii de personalități și instituții marcante ale comunității, care s-au alăturat proiectului.

Proiectul „Podul de Cărți” va ajunge și la bibliotecile județene din Brăila, Galați, Buzău și Vaslui, unde vor fi trimise cărți și lucrări mai ample privind istoria și cultura Județului Vrancea. De asemenea, o donație de 34 de volume plus un Index, în ediție cartonată, privitoare la istoria și civilizația lumii, vor ajunge pe rafturile Bibliotecii „Ștefan cel Mare și Sfânt” de la Chișinău”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a președintelui Consiliului Județean, Cătălin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?