Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Colegiul Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud – Conferința “Perspectiva socială, psihologică, religioasă, educațională și legislativă asupra consumului de droguri”

Comunicat de presă:

Conferința “Perspectiva socială, psihologică, religioasă, educațională și legislativă asupra consumului de droguri” – Colegiul Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud

Filmul „Four Good Days” – regizat și produs de Rodrigo Garcia, inspirat din fapte reale, a reprezentat sugestia organizatorilor pentru participanții la eveniment.

În căutarea certitudinii, într-o mare de incertitudini, elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud au participat la Conferința “Perspectiva socială, psihologică, religioasă, educațională și legislativă asupra consumului de droguri”, care s-a desfășurat la Casa de Cultură “Tudor Vornicu” Adjud – partenerul nostru de nădejde în derularea activităților educative.

Joi, 8 februarie 2024 – Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii – a fost marcată  de acest eveniment inedit, util elevilor, ce are la baza importanța conștientizării riscului consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților.

Conferința face parte din Proiectul de Educație Parentală “Prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților”, care se derulează în anul școlar 2023-2024, proiect coordonat de dna. prof. Spiridon Nicoleta Gabriela, dl. Director Mitrofan Valentin Marian și dna director adjunct Buchidau Tania Aurelia, cu sprijinul colectivului de profesori al Colegiului Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud.

Prima activitate, intitulată generic „Cum îmi ajut copilul?”, organizată în cadrul Proiectul de Educație Parentală “Prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților”, a avut loc pe 20 octombrie 2023 și a reprezentat un dialog cu părinții, eveniment desfășurat în Sala de Festivități a Colegiului Național „Emil Botta”.

Elevii, prezenți în număr mare, au beneficiat de informații prețioase pe care le pot valorifica în viitor.

Mulțumiri speciale pentru momentul artistic deosebit din cadrul conferinței.

Mulțumim invitaților, respectiv:

Director executiv cons. jur. Dascălu Vali – Loredana, din partea Primăriei Adjud

Psiholog – psihoterapeut Miron Elena Viorica

Preot protoiereu Popa Cristinel – din partea Protoieriei Panciu

Director profesor Mitrofan Valentin Marian – Colegiul Tehnic “Gheorghe Balș” Adjud

Inspector de specialitate Neacșu Ionelia din partea CEPECA Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?