Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fiscul vrâncean vinde mașini, terenuri și clădiri la preț redus

Fiscul vrâncean vinde terenuri, clădiri, mașini de cusut, echipamente de bucătărie, autoturisme sau fierăstrău la licitația publică organizată mâine. Licitația cuprinde bunuri mobile și imobile aflate în proprietatea debitorilor care nu și-au achitat obligațiile fiscale datorate. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea au arătat că pe lista bunurilor scoase la licitație se află bunuri imobile şi mobile cu preţ de pornire redus cu până la 50%. Însă bunurile precum: aparat ascuţit pânze, generator abur, maşină butonieră, elevator, compresor industrial aer cu pistol, circular tivit 5 pânze, ferăstrău panglică vor avea ca preţ de pornire a licitaţiei, preţul de evaluare. Pentru cei interesați de terenuri, Fiscul le vinde la Tulnici, Bolotești, Slobozia Bradului sau Tâmboiești.

Lista cu bunurile scoase la licitaţie şi preţurile de pornire poate fi consultată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală –Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi –Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate, la adresa: https://static.anaf.ro/static/2/Galati/20240118114903_anunt-internet-02-02-2024.pdf .

„Pentru participarea la licitaţie ofertanţii vor depune la sediul A.J.F.P. Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 01.02.2024 documentele prevăzute la art. 250 alin (7) din Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare…Dacă există doi sau mai mulţi ofertanţi pentru acelaşi bun, licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării”, se arată în anunțul Fiscului vrâncean. Relaţii suplimentare cu privire la bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute atât la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea cât şi telefonic la numărul 0237/236600 interior 167 sau 168.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?